Плитка Rak Ceramics

Сортувати за
Плитка під камінь TRAVERTIN 60х120 бежева глянсова 000014248 by Rak Ceramics (ОАЕ) color Бежевий
999.99 грн/м2 1349.91 грн/м2
Керамограніт глянцевий CALACATTA GOLD WHITE POL 60х120 000015285 by Rak Ceramics (ОАЕ) color Білий
999.99 грн/м2 1349.91 грн/м2

Позиції 13-14 з 14

на сторінці
Rak Ceramics

Факти з історії RAK Ceramics.

RAK Ceramics P.J.S.C. – один з найбільших світових брендів кераміки. Розташована в еміраті Рас-ель-Хайма в Об'єднаних Арабських Еміратах, компанія RAK Ceramics має виробничу потужність 110 мільйонів квадратних метрів плитки, 5 мільйонів одиниць сантехніки, 24 мільйони одиниць посуду і 600 000 одиниць змішувачів на рік. У компанії працює 15 000 чоловік на всіх виробничих майданчиках в ОАЕ, Індії, Бангладеш, Ірані, Європі, Австралії і Сінгапурі.

RAK Ceramics спеціалізується на виготовленні керамічної плитки для стіни і підлоги, сантехніки, кухонних мийок, у тому числі змішувачів для стін, підлог, ванних кімнат і кухонь.

RAK Ceramics володіє десятьма заводами з виробництва плитки, двома заводами з виробництва сантехніки і по одному заводу з виробництва змішувачів та столового посуду в центральному офісі RAK, а також зарубіжними заводами в Індії, Бангладеш та Ірані.

У червні 2014 року Samena Capital придбала 30,6% акцій компанії. Samena Capital – це орієнтована на Азію, Індію та Близький Схід група з альтернативних інвестицій, заснована у 2008 році Шірішем Сарафом і ключовими партнерами з різних галузей і регіонів.

Стратегія RAK Ceramics спрямована на чотири основні сектори: плитка, сантехніка, порцеляновий посуд і змішувачі.

RAK Ceramics зареєстрована на біржі цінних паперів Абу-Дабі в Об'єднаних Арабських Еміратах і на Даккській фондовій біржі в Бангладеш, річний зворот компанії становить близько 1 більярда доларів США.

Про походження

Компанія RAK Ceramics була заснована в Рас-ель-Хаймі в 1989 році Його Високоповажністю шейхом Саудом бін Сакром Аль-Касімі, членом Верховної Ради і правителем Рас-ель-Хайма.

Інкорпорація і зростання

У 1993 році компанія RAK Ceramics відкрила свій перший завод сантехніки в Рас-ель-Хаймі.

До 2000 року компанія відкрила свій перший закордонний завод в Бангладеш.

З 2000 по 2004 рік RAK Ceramics інвестувала значні кошти, розширивши свою компанію і до 2004 року здійснювала експорт майже у 120 країн. У 2010 році RAK Ceramics стає найбільшим в світі виробником керамічних виробів. З моменту заснування і до 2012 року компанія RAK Ceramics поставила 1 біліон квадратних метрів плитки для проектів по всьому світу.

Сучасна історія

У червні 2014 року рада директорів на правах власності погодилася продати 30,6% акцій компанії Samena Capital. З огляду на масштаб угоди, Samena Capital сформувала консорціум співінвесторів, у який увійшли два фонди національного добробуту країн Перської затоки, Саудівська «блакитна фішка» та дійсні власники великих чистих активів.

У 2015 році після придбання Рада директорів затвердила план дій зі створення доданої вартості, спрямований на оптимізацію діяльності і збільшення прибутку в усіх напрямках бізнесу.

Право власності

Найбільшим акціонером RAK Ceramics на сьогодні є компанія Samena Capital, що володіє 30,6% акцій підприємства. У число інших акціонерів входять її засновник, шейх Сауд бен Сакра аль-Касімі, правитель Рас-ель-Хайма, уряд Рас-ель-Хайма, компанія Emirates Rock and Marble Company і один з братів шейха Сауда, шейх Омар Бін Сакре-ель Касімі.

Дочірні компанії за кордоном

Окрім своїх виробничих потужностей у Рас-ель-Хаймі, RAK Ceramics також володіє заводами в Бангладеш, Індії та Ірані. У серпні 2015 року компанія придбала решту 20% міноритарної частки в іранському заводі, зробивши RAK Iran дочірньою компанією RAK Ceramics, що знаходиться у повній власності. У жовтні 2015 року компанія придбала решту 8% міноритарної частки в індійському підприємстві, в результаті чого RAK India стала дочірньою компанією RAK Ceramics.

У 2015 році RAK Ceramics зосередилася на придбаннях, спрямованих на посилення контролю над дочірніми підприємствами Групи, придбавши 100% дочірніх підприємств в Ірані та Індії, а на початку 2016 року RAK Ceramics придбала решту частки в дочірніх підприємствах у Великобританії, Італії, Німеччині та Австралії.

У 2017 році RAK Ceramics створила спільне підприємство з GRYPHON Ceramics у Морбі, Індія. RAK Ceramics разом з іншими місцевими партнерами володіє 51% акцій компанії GRYPHON. У GRYPHON виготовляють широкоформатні порцелянові сляби. Широкоформатні сляби компанія почала виробляти у лютому 2019 року.

Основні ринки

Основними ринками збуту продукції компанії є ОАЕ, Саудівська Аравія і країни Перської затоки, Індія, Бангладеш, Великобританія, Німеччина, Італія і Левант. RAK Ceramics утримує найвищу частку ринку як плитки, так і сантехніки в ОАЕ і Бангладеш і має найвищу виробничу потужність в країнах Перської затоки.

Матеріали і технології

Сировина надходить з місцевих джерел (пісок, кварц, польовий шпат), а також з усього світу (каолін, комова глина і польовий шпат).

На заводах компанії використовується широкий спектр технологій, деякі з яких включають технологію цифрового друку, Continua+, хроматичну, тонку, антимікробну, таку, що світиться, двосторонню, вальцеву та інші технології.

Продукція

В асортименті керамічної плитки RAK Ceramics представлена ​​одна з найбільших в промисловості колекцій керамічної плитки для стіни і підлоги, керамограніту і широкоформатних слябів. Пропонуючи більше 6000 виробничих моделей, плитка випускається в різних розмірах, від найменшої 10x10 см до найбільшої в регіоні - 135x305 см, що є самим широким вибором у сфері кераміки.

RAK Porcelain пропонує порцеляновий посуд для готелів, ресторанів і готельного сегменту. На сьогодні продукція компанії поставляється у більш ніж 20 000 готелів у більш ніж 140 країнах світу, включаючи J W Marriott, Hilton, Hyatt, Sheraton та інші.

Робочі місця

З моменту свого створення у 1989 році RAK Ceramics забезпечила роботою близько 6000 робітників-мігрантів з Азії. У даний час в компанії працює близько 8000 співробітників в ОАЕ та 15 000 чоловік загалом по всьому світу.

У головному офісі компанії працюють співробітники з ОАЕ, Лівану, Індії, Бангладеш, Філіппін, Китаю, Судану, Єгипту, Марокко, Вірменії, Сирії, Італії, Швейцарії, Голландії, Німеччини, Великобританії та інших країн світу.